Ontdek de stromende bron van levensenergie in jou

Gratis minicursus om de liefde voor jezelf van binnen uit te voelen

Deze minicursus helpt je om zacht en liedevol te zijn voor jezelf en je lichaam. Hoe zou het zijn als je lichaam een plek is waar je kan rusten? En als je lichaam tegelijk een bron is van genot en bruisende levensenergie. Het kan echt!

Direct toegang tot de gratis cursus

En maak van jouw lichaam jouw thuis 💕

Contactformulier

Wauw wat werkt dit diep zeg. De space van aandacht en vertraging die je zet vond ik heel fijn. De oefeningen hebben heel veel in mijn bekken en levensstroom geopend.

“Lieve Roos, ik heb net je gratis les gedaan zuchttttttt 1000 maal dank. Geen woorden voor en zo passend vandaag.”

“Zojuist heb ik de eerste les gedaan en ik wil je heel erg bedanken. Wat een mooi en zacht werk. Ik voel een diepe ontroering in me voor de zachtheid en de stevigheid die ik heb kunnen voelen.”

Ontdek hoe de mini cursus voor jou bijdraagt aan…

it will change your world

Jezelf liefhebben is het mooiste wat je kan doen voor de wereld

We leven in een wereld waar we van kinds af aan geconfronteerd worden met een onrealistisch schoonheidsideaal en reclame campagnes die ons vertellen dat we anders moeten zijn dan we zijn.

De (subtiele) overtuiging van vele vrouwen is: “als ik maar iets meer …. (vul zelf in) ben, dan ben word ik geliefd, dan mag ik er zijn, dan ben ik het waard.” En dit is nou precies niet waar!

Anders proberen te zijn dan je bent, brengt je alleen maar verder vandaan bij dat waar je naar verlangt. Jij kunt jezelf lief hebben, precies zoals je nu bent, zonder dat er ook maar iets anders hoeft. Dat is wat we beoefenen in Sensual Yoga en waar je dus elke dag ietsje beter in kunt worden.

En geloof me, “it will change your world”.

Ja daar verlang ik naar

Gratis mini cursus

Belichaam zelfliefde met deze gratis mini cursus!

Belichaamde zelfliefde verandert werkelijk je hele leven. Het zorgt ervoor dat je andere keuzes maakt en dat je leven op alle vlakken meer gaat passen bij wie jij werkelijk bent en waar jij naar verlangt.