Live Sensual Yoga Dag

Thuiskomen in je lichaam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut onsectetuer adipiscing laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

  €149,-

  Soest

  12 deelnemers

Zaterdag 18 mei van 10.30 - 15.30 uur

Maak van jouw lichaam je veilige thuis. De plek waar je kunt rusten en genieten van jouw sensualiteit.

Hier wil ik bij zijn

Er is niets mis met jou!

We leven in onze samenleving collectief vanuit ons hoofd. Van jongs af aan worden we gevoed met allerlei ideeën over wie we moeten zijn als vrouw en hoe ons lichaam eruit moet zien. Hard werken en over je grenzen gaan wordt gezien als normaal of zelfs ‘goed’.

Dit leidt ertoe dat we massaal de verbinding met ons lichaam missen. Met als gevolg weinig levensenergie, stress, burn-out en gemis aan verbinding. Het zorgt voor verharding, een negatief lichaamsbeeld en jezelf continu vergelijken of pushen.

Wil jij dat anders?

There is greater potential waiting to be unleashed beyond this.

Met veel liefde en passie faciliteren wij de live sensual yogadag

Roos Severins

Thuiskomen in het vrouwenlichaam is iets waar ik het uren over kan hebben. Het is mijn passie, het is waar mijn vuur voor brandt, het is mijn eigen pad, mijn grootste struggle met momenten en waar ik met veel liefde en toewijding andere vrouwen in begeleid. Ik ben moeder van twee prachtige dochters en heb in 2016 Sensual Yoga ontwikkeld. Het is mijn verlangen bij te dragen aan de herontdekking en bekrachtiging van de vrouwelijke energie in onszelf en in de wereld.

Aafje van Gemert

Ik heb een achtergrond als klassiek pianiste. Mijn leven lang zoek ik naar hoe de muziek en het leven vrijer door mij heen kunnen bewegen. Hoe ik me kan overgeven aan het mysterie dat het leven is. Deze zoektocht bracht me -naast het podium- bij stilteretraites, lichaamsgericht traumawerk, tantra, alexandertechniek en meer. In Sensual Yoga vond ik een beoefening die levensenergie en stilte samenbrengt. Een plek waar gestolde woede en zwaarte kunnen transformeren tot heldere begrenzing en gronding. En daarmee ook een plek om mijn hart te verzachten, te openen en diep te ontspannen in mijn levensstroom.

Deze vrouwen gingen eerder naar de live dagen

Een veilige bedding van vrouwelijke energie, waarin ik contact kon maken met mijn eigen pijn en kracht.

Deze dag heeft mij bestendiging en bekrachtiging van mijn vuur gegeven en gereedschap om te gaan staan voor dat vuur en mijn waarheid.

Onbetaalbaar, ontzettend waardevol, een 10! Deze dag zat vol kracht, plezier en kwetsbaarheid!

Deze dag heeft mij bestendiging en bekrachtiging van mijn vuur gegeven en gereedschap om te gaan staan voor dat vuur en mijn waarheid.

It is all connected

Vermoeidheid, een laag libido, over je grenzen gaan

Vraag je je soms af waarom je moe bent, geen zin hebt om te vrijen en zo kritisch bent op jezelf? De kans is groot dat je je niet zo stralend voelt als je zou willen, wanneer je jouw vrouwelijke kracht niet belichaamt.

Tijdens deze live Sensual Yoga dag gaan we met elkaar een reis maken via de wijsheid van ons lichaam. Er is de mogelijkheid om patronen en blokkades te transformeren en jezelf en elkaar in de diepte te ontmoeten. Deze dag is voor vrouwen die hun authentieke vrouwelijke kracht meer willen belichamen.

De vrouwelijke weg

Klaar met doen, bereiken, sneller en meer…

Meer vertragen, toelaten en ontvangen

Wil jij de vrouwelijke energie in jezelf verkennen en verstevigen? En meer gezonde mannelijke energie tot je beschikking hebben? Tijdens de Sensual Yoga dag is er de ruimte om deze energieën in jezelf te balanceren. Met meer flow, daadkracht en zelfliefde als gevolg.

Zaterdag 18 mei - 10.30 - 15.30

Live Sensual Yoga dag

  €149,-

  Soest

  12 deelnemers

Hier wil ik bij zijn 💕

Verwelkom de vrouwelijke kracht van binnen uit

Verlang jij naar meer zachtheid, verbinding, meer levensenergie en plezier? Wil jij toegang tot jouw kracht en sensualiteit (die zéker ook in jou zijn). Stop met buiten je zoeken en ga op reis in jouw lichaam. It’s all within ✨