Live events

Een liefdevolle en krachtige bedding

Voel je gesteund in groep gelijkgestemde vrouwen, waarin je wordt aangemoedigd helemaal jezelf te zijn.

ZAT

7

Sept

Thuiskomen in je lichaam

Maak van je lichaam je veilige thuis. De plek waar je kunt rusten en genieten van je sensualiteit. Een transformerende live-dag om diep thuis te komen in je lichaam en sensualiteit.

  10:00 – 16:00

  Soest

  Max. 14 deelnemers

Lees meer

di

17

Sept

Inner beauty

Ontdek hoe het is om thuis te komen in je lichaam en expressie te geven aan jezelf precies zoals je bent. Voel je gesteund en aangemoedigd in een cirkel met vrouwen. Een unieke live-dag in samenwerking met fotograaf Elke Smit.

  9:30 – 17:00

  Amsterdam

  Max. 8 vrouwen

Lees meer

za

19

Okt

Vrouwelijke seksualiteit

Hoe zou het zijn te ontdekken hoe jij jouw seksuele energie kunt laten stromen? Om jouw seksuele energie toe te eigenen en te ervaren als iets van jou wat jou levenslust geeft, heelt en voedt. Sensual Yoga helpt jou de kracht van jouw seksuele energie te ervaren en seksualiteit met jezelf of en partner een verdiepende dimensie te geven.

  10:00 – 16:00

  Midden-Nederland

  Max. 15 deelnemers

Meer info volgt

ma

18

Nov

Je veilig en thuis voelen

De voorwaarde om te kunnen voelen en je sensualiteit en levensenergie te laten stromen is je veilig voelen. Wat kun je doen om van jouw lichaam een plek te maken waar je kunt rusten, waar het veilig is om te zijn en waar je diep kunt ontspannen? Zodat je vanuit jouw veilige basis verbinding kunt maken met de wereld om je heen.

10:00 – 16:00

  Midden-Nederland

  Max. 15 vrouwen

Meer info volgt