Je verdriet helemaal nemen

Dit is de titel

Laat het maar toe lieve. Alles wat er niet was, wat er niet meer is, wat je anders had willen doen en niet kon. Laat het maar stromen, die tranen, de boosheid, de onmacht.

De diepe diepe rouw. Van alle keren dat je jezelf en de ander niet kon ontmoeten en niet ontmoet kon worden. Van alle miscommunicatie, alle strijd, alle spelletjes, de dader-slachtoffer redder dynamiek. Waar niemand schuld aan heeft, de daders net zo goed slachtoffer zijn als de slachtoffers daders. Verwelkom je tranen en laat ze alle bescherming weg smelten.

Het hoeft niet meer. Dit spel hoeft niet meer gespeeld te worden.

Het is tijd voor wat nieuws. Soevereigniteit. Autonomie. Werkelijke ontmoeting van jezelf en daarmee de ander.

Het toelaten van de liefde die je bent en die alles wat niet liefde is in het licht zal zetten. Omarm het. Je hoeft niet bang te zijn, want je bent het niet. Ontvang de tranen. Keer op keer. Laat ze je schoonspoelen, laat alles van je afstromen, tot je volledig naakt staat. In dit moment. Het verleden wat niet meer de toekomst bepaalt, maar omarmd is in liefde.

We kunnen nu kiezen voor liefde

Vergeven. Het is voorbij. We kunnen nu kiezen voor liefde. Kiezen voor het leven. Kiezen voor echt helemaal op aarde zijn. Onze ziel in te laten dalen. En onze creatieve kracht omarmen. Het is tijd. Je bent er klaar voor. Klaar om te creëren naar jouw diepste waarden. Ready to embrace your super powers…? Je hebt er even op moeten wachten, maar je bent er klaar voor. Laat het toe. De moeiteloosheid, de overvloed. De nieuwe wereld is volledig beschikbaar in energie. Aan jou als kanaal om deze te laten landen hier op aarde. Het is waarvoor je hier bent. Je zult vervulling ervaren in elke stap die je zet vanuit jouw diepste zelf. Dat is je richtingaanwijzer.

Durf je te vertrouwen op het licht dat je bent?

Alleen jij kan voelen wat werkelijk klopt voor jou. Dit gaat voorbij aan alles wat je ooit geleerd hebt en is volledig vertrouwen op jouw waarheid. Geen anker buiten je, niemand kan je hierin bevestigen. Je hebt de stap zelf te zetten. Durf je te vertrouwen op het licht dat je bent?

Je bent zo mooi. Zo waanzinnig mooi.

En jouw unieke frequentie is zo nodig hier op aarde. Jouw unieke licht wat straalt. Precies wie jij bent.

Jij bent een stukje van de puzzel. Je hebt iets te brengen wat niemand anders kan. En alleen jij kan je die plek geven. Kies maar. Als je echt kiest zul je gaan ontvangen. Op jouw plek kun jij stralen, kun jij zijn. Daar is precies altijd alles wat je nodig hebt.

Het vraagt die ene stap, keer op keer… Je te laten vallen. Laat maar los. Je wordt gedragen. Je bent veilig en geliefd.

Verlang jij naar het verwelkomen van jouw verdriet, jouw kracht en het belichamen van jouw unieke licht? Kijk hier voor een overzicht van de aankomende Sensual Yoga cursussen of om een begeleide practice direct in jouw mailbox te ontvangen. 

Online mini cursus Gratis

Gratis Cursus: Embodied selflove

Deze minicursus helpt je om zacht en liedevol te zijn voor jezelf en je lichaam. Hoe zou het zijn als je lichaam een plek is waar je kan rusten en tegelijk een bron is van genot en bruisende levensenergie. Het kan echt!

Start nu